HTML

In Memoriam Kultiplex

2008 január 10 - február 24-e között a Kultiplex programsorozattal búcsúzik. Ez a blog a bontásig tartó időszakról tájékoztat. Olvasható, látható lesz minden részlet, ami a Kultiplex utolsó napjaiban, óráiban történik.

Friss topikok

  • alibabaesanegyvenhattyu: Jó kocsmák vannak csakhogy a Kulti ennél több volt... ne kocsma, nem is csak szórakozó hely. Közös... (2009.10.15. 13:26) Final
  • Fuck You All: www.youtube.com/watch?v=y2GurEJsFf0&watch_response (2008.09.05. 20:14) búfelejtő
  • blackbone: Hát most ahogy nézek néhány kultis jó videót, főleg wacuumairs-t majdhogynem könnybe lábad a szeme... (2008.07.10. 22:47) Bontják a Kultiplexet
  • alako: Magyarok az impotens politikusok megsegítéséért. www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?sdsd2... (2008.04.18. 10:05) Népszavazást a Kultiért!
  • golyó: Én is elkezdem félrerakni dunsztosüvegbe,jó lesz molotov helyett (2008.04.15. 13:48) Nyílt levél a kulti programszervezőjétől

Linkblog

Körbekerítették a parkot

2008.03.12. 12:13 salamon

Az önkormányzat a Kulti melletti parkot, a Markusovszky teret magas kerítéssel körbekerítette. Állításuk szerint parkrekonstrukciót végeznek, persze munkást egyet sem látni. Gyönyörű szép jövőkép bontakozik ki, a következő lépés nyilván a Kinizsi utca lezárása lesz tankcsapdákkal.

40 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dozerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr74377689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stigma · http://www.europornstars.com 2008.03.12. 12:20:54

hát,ha fenthagyják a magas keritést,talan nem basszák szét 3 nap alatt megint az egészet

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.03.12. 12:37:49

Húúú mekkora hír, banyek, ennek indexcímlapon a helye de tényleg...

Ha valamit bontanak, általában körül szoktak keríteni az objektum környékén x négyzetmétert, hogy ne menjen senki arra. Mert ha meg arra megy és a fejére esik egy deszka, vagy valami, akkor meg az a baj.

Mertu 2008.03.12. 12:46:26

salamon - teljesen hülye vagy.
Jobbos szavazónak még jó leszel.

Vonatao 2008.03.12. 12:47:45

Figyelj Salamon, ha megbeszélünk egy időpontot, tudunk találkozni? Be kéne, hogy kapd a faszomat!

Pertu 2008.03.12. 12:49:53

Aha, tankcsapdák leszek és munkatáborok, ahova a kommunisták elhurcolják a becsületes embereket és halálra éheztetik őket. A Kinizsi utca csak a kezdet.
Szerintem a cikk írója egy ökör.

Üdvözlet.

RATM 2008.03.12. 12:54:05

kedves Gery Greyhound -nem bontanak semmit a Tilos rádio májusig az épületben maradhat -az tuti-
+ a park felújitásra még ki sem irta a kerület a közbeszerzési tendert
az van kedves Gery Greyhound hogy jó sok pénzért örizteti az önkormányzat a semmit...

salamon 2008.03.12. 12:58:10

mertu, pertu, vonatao, ratm, ha még hat nicken bejelented, mit gondolsz szegény salamonról, akkor sem tűnik értelmesebbnek és erősebbnek az állításod, mint ha egyszer leírod. csak egyet mondhatok, fogalmad sincs.

drRoot a gyökér :-) 2008.03.12. 13:06:19

A cikk írója téved. Tankcsapda csak egy van.
Helyesen: a következő lépés nyilván a Kinizsi utca lezárása lesz Tankcsapdával. Így azé már ez egy jó hír nem? ;-)

Tudom, de anyukám nem tehet róla...

Ipari-antidepresszió 2008.03.12. 13:06:39

A Kultiplex mögött tér neve Markusovszky tér, jelenleg felújítják...

Ferencvárosi Önkormányzat Városfejlesztési Bizottság 2008. január 22.
www.ferencvaros.hu/images/bizottsagi_jegyzokonyv/149/0122.doc


Markusovszky tér koncepció terve
56/2008. sz. előterjesztés
Előterjesztő: Schill Tibor – irodavezető

Szolnoki Ferencné Nyolc céget kértünk fel a tervezésre. A megkötés az volt, hogy a Kinizsi utcai játszótér játszóeszközei a térre visszakerüljenek. Ezeket a játszóeszközöket mindenképpen el kellett helyezni a zöld területen. A meglévő sportpályát szintén. A javaslatunk az, hogy színvonalasabb, műanyag borítású sportpálya kerüljön megépítésre. Kértük a tervezőket, hogy a kisebb és nagyobb gyerekek számára mászókát alakítsanak ki. A park jelenleg kutyafuttatónak van használva, ezért célszerűnek láttuk a kutyafuttató kialakítását is a park területén. Kértük továbbá, hogy „víz” is jelenjen meg a parkban csobogó vagy kisebb vízjáték formájában. Ezen kívül teljesen szabad kezet kaptak a tervezők.

Több hozzászólás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozza:

VFB.24/2008. (I.22.) sz.
Határozat
A Városfejlesztési Bizottság a Markusovszky térrel kapcsolatban az ötletpályázat kiírását nem tartja szükségesnek.
Határidő: értelemszerű
Felelős: Dr. Sersliné Kócsi Margit – főépítész
(5 igen, egyhangú)
(A szavazásban részt vett 5 tag.)


Emődy Zsolt A Kinizsi utcai nagy épület hátsó kertjét nem lehet kinyitni?

Szolnoki Ferencné Ezek a tervek ezt nem tartalmazzák. Mindegyik tervet ki lehet egészíteni, a bizottság javaslatai alapján lehet változtatni.

Bánsághi Tamás Tisztázódott, hogy a park valóban kinyitható az Üllői út felé? Az újonnan épülő épületek közlekedési kapcsolata nem a Közraktár utca felől lesz megoldva?

Schill Tibor A Köztelek utca felől lesz a közlekedési kapcsolat. Az volt az aggályunk, ha a Köztelek utca felől a forgalmat engedjük, akkor a kifele forgalom torlódik.

Emődy Zsolt A tervezők azzal számoltak, hogy nincs keresztirányú forgalom az Üllői úti kapcsolódásnál.

Szolnoki Ferencné A felkért nyolc tervező közül öt tervező adta be a tervét. A tervezési díjak közül a legdrágább 300 m Ft, de volt ennél jóval alacsonyabb összeg.


szünet –

A tervezők kivetítőn ismertetik a terveket.

Paál Kálmán Bármelyik tervet választjuk is, a szállodával egyeztetni kellene. A szálloda környékének kialakítása kell, hogy harmonizáljon a parkkal. Pl. a zenepavilon nem biztos, hogy kell a parkba. A sportpálya létrehozásának nem látom értelmét, mert el kell dönteni, hogy pihenő park, sétáló park, vagy egyéb.

Emődy Zsolt Jelenleg használják az ott lévő pályát?

Dr. Sersliné Kócsi Margit Napközben használják.

Paál Kálmán Valamilyen zárható kerítés megoldást kell találni. Azzal egyetértek, hogy legyen kutyafuttató, de a park egyéb területére nem engednék bevinni kutyát. Azzal is egyetértek, hogy nem egyszerre kellene kivágni a kanadai nyárfákat, de biztos, hogy előbb-utóbb más fákat kell ültetni helyettük. Ami a park bútorait és a világítótesteket illeti, alternatív javaslatra gondolok. A szökőkutat jó ötletnek tartom, mert látványos.

Bézsenyi Ákos A tervezők nem tudtak a változásról, nyilván pontosabb tervek készültek volna.

Emődy Zsolt Ezek koncepciótervek.

Bézsenyi Ákos Ha mégis lenne pálya, akkor a tervben helyet cserélne a játszótérrel. Kutyafuttató: az, hogy a park közepén legyen a kutyafuttató, nem tartom jó ötletnek. A szállodák miatt sem. Minden részétől elszeparálnám a kutyafuttatót. A Metró szellőző ötlete az első bemutatónál tetszett a legjobban.

Emődy Zsolt A „gyepes rendezvénytér” hogyan működik? A harmadik bemutatás „organikusnak” mondható. A középső bemutatás „hipergeometrikus”. Az első bemutatás „finomított geometrikus” volt. A három terv jól elkülöníthető. A sportpályához személy szerint nem ragaszkodom. A kutyafuttató kérdése nehéz ügy. Ezt nem „úszhatjuk” meg. A környéken nincs is más megoldás. Sok pénz lesz ennek a fenntartása.

Szűcs Balázs A Nokia belső udvara zárt marad, vagy később átjárható lesz? Ez befolyásolja, hogy abba az irányba is legyen kapcsolata a térnek. Az első terv azért tetszett, mert a Ráday utca felől megoldotta a fogadóteret. Ez viszont magával vonzza, hogy a Biblia közt is be kell vonni a beruházásba. Ez természetesen autómentes legyen, és díszburkolat kösse össze a parkkal. A „kulturteret” nem tartom jónak. A Ferenc téren már megpróbáltuk, nem vált be. A harmadiknál éppen a kapcsolatok hiányoztak, pl. a Ráday utcához hiányzott a megközelítés. Személy szerint az első tervet javaslom átdolgozásra.

Emődy Zsolt Az első terv „szigorúan” kijelöli a főirányt.

Szegedi Ivánné Az első tervnél nekem a bútorokkal voltak problémáim.

Emődy Zsolt Ezen tudunk változtatni.

Szűcs Balázs Nem biztos, hogy szükség lenne ekkora méretű kosárlabda pályára. Egy kisebb alapterületű petang pályára gondolok. Ez pl. a Római parton nagyon kedvelt játék.

Dr. Sersliné Kócsi Margit A Millennium előtt van ilyen pálya, meg kell nézni, használják-e? Kisebb sportpálya mindenképpen kellene.

Emődy Zsolt A kutyafuttatót csak a park szélén lehet elhelyezni.

Bézsenyi Ákos Az első tervben jót ötlet, hogy a Ráday utca felől fogadó tér legyen. Ez felmerülhet a Biblia köz felől is. Vagy mindkét utca felől lehet fogadótér.

Több hozzászólás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozza:

VFB.25/2008. (I.22.) sz.
Határozat
A Városfejlesztési Bizottság a Markusovszky tér koncepció javaslattal kapcsolatban a LANDA vázlattervét javasolja átdolgozásra, különösen az alábbi szempontok figyelembevételével:
- a sportpálya mérete a jelenleg tervezettnél kisebb legyen, és szükségesnek tartja más elhelyezési változatok megjelenítését is,
- a kutyafuttatóra vonatkozóan több változatot kér a park területén,
- a nyárfák fokozatos lecserélése,
- javaslatok a park bekerítésére,
- kerti bútorok és kandeláberek vonatkozásában több változatot tart szükségesnek.
Határidő: értelemszerű
Felelős: Dr. Sersliné Kócsi Margit - főépítész
(5 igen, egyhangú)
(A szavazásban részt vett 5 tag.)

alako · http://www.ferencvaros.hu/view_hir.php?id=98 2008.03.12. 13:28:49

Ide is beillesztem a ferencvárosi honlap egyik ékességét.
Szerintem ez valóban..
Ja,én is nevem elhallgatását kérem.

Hosszú rendezési folyamat végére kerül hamarosan pont: megújul a kerület tulajdonába került Markusovszky tér. Az ingatlan-értékesítési pályázaton nyertes cég szállodát álmodott a térre, a Kultiplex épületét pedig elbontják.


Az Üllői út és Köztelek utca sarkán a Markusowszky tér egyike Belső Ferencváros kisszámú zöld szigeteinek. A tér utca felőli szegélyén lévő parkolóban autótulajdonosok vívnak elkeseredett pozícióharcot a környék utolsó ingyenes helyeiért, a kissé távolabb álló Iparművészeti Múzeum látványát egy magas tűzfal csúfítja el, az elavult, kutyapiszkos játszótereket egy udvar rogyadozó téglakerítése határolja. A tér a Kultiplex graffitikkel tarkázott oldalfala mentén L-alakban kifut a Kinizsi utcára is. Az éj leszálltával pedig padokon a napot múlató hajléktalanokhoz belőtt drogosok csatlakoznak.

Belső-Ferencváros előző rendezési tervének készítésekor, 2002-ben vetődött fel először a rendezés gondolata – tudtuk meg dr. Sersliné Kócsi Margittól, Ferencváros főépítészétől. Ekkor a tér még állami tulajdonban, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem (SOTE) kezelésében volt. A kerület szakmai elképzelése szerint a teret el kell zárni az Üllői út porától, zajától, s egy épület felhúzásával kell eltakarni a magas tűzfalat. Ide a szomszédos épületeknél nem magasabb irodaház vagy intézmény épülhet; lakásokat csak a tér felőli oldalon lehet kialakítani.

A Fővárosi Önkormányzat nem mindenben értett egyet a kerület elképzeléseivel, ezért a rendezés ügye húzódott, egészen 2006-ig, az áttörés esztendejéig, amikor a Főváros a Közraktárak területének rendezését is kezdeményezte. Belső-Ferencváros rendezési tervével – kompromisszumok árán – ekkor immár a Főváros is egyetértett. A tér a SOTE kezeléséből önkormányzati tulajdonba került. Az egyetem a Tűzoltó utca és Thaly Kálmán utca sarkán kapott cseretelket, ahol már épül is az új oktatási és kutatási centrum. A képviselő-testület pedig áldását adta a Kultiplex elbontására.
A Főváros feltétele az volt, hogy a teret ne zárják el teljesen az Üllői úttól, ezért a Köztelek utca mellett megmarad egy keskeny, az Üllői útra kifutó zöld sáv. A zöldfelület sem csökkenhet, ezért az elbontandó Kultiplex telke a parkot gyarapítja. A végéhez közelednek a tárgyalások a telek megvételéről a tulajdonos Budapest Film Rt.-vel, a Kultiplexet üzemeltető bérlő pedig még az ősz folyamán elhagyja az épületet.

Aminek azonban korántsem örül mindenki, mert a Kultiplex a fővárosi ifjúsági kultúra nemzetközi viszonylatban is ismert, mondhatni „kultikus” helye, Art mozival, színvonalas koncertekkel. „Beszéljünk inkább múlt időben – mondja Norbert (23 éves), aki nevének elhallgatását kéri – a Kulti inkább csak volt jó hely. Az évek során ellaposodott a program, s egyre kevesebb a vendégek közt a főiskolás, egyetemista. Pedig kár, mert jó a konyhájuk, nagy az italválaszték, s még az árak is megfizethetők.” Barátja, a 21 éves Márk mindezt megtoldja azzal, hogy az ide járók között mind több lett a drogos, éjszaka pedig sokszor nem biztonságos a hazajutás a fiatalok értékeire vadászó bandák miatt.
A környéken lakók viszont egyértelműen fellélegeztek, mert – hiába a viszonylag zárt belső udvar – zavarta őket a hangos zene, randalírozás, nem beszélve a zárás után a téren kószáló kétes alakokról, verekedőkről, magukat belövő drogosokról, hegyekben álló szemétről.

Az idén meghirdetett ingatlan értékesítési pályázaton – mintegy1700 négyzetméteres területről van szó – a tíz pályázó közül a második fordulóban az RT.44 Ingatlanberuházó Kft. nyert, 955 millió forintos ajánlatával. A társaság szálloda építését tervezi a térre. A rendezéssel megszűnik az eddigi ingyenes parkolási lehetőség, a Kultiplex elbontásával pedig a szomszédos Kaltenberg épület tulajdonosai homlokzatot létesíthetnek. Ők felvetettek
egy javaslatot, mely a park területét tovább növelhetné. A még csak körvonalazódó elképzelésekről egyeztetések kezdődtek.
Az azonban már biztos, hogy néhány év múlva a környék lakói és az erre járók itt egy korszerű szállodát találnak, háta mögött portól-zajtól védett, kellemes, rendezett, pihenésre és játékra csábító parkkal, éjszaka pedig csenddel és nyugalommal.

Krivánszky Árpád

www.ferencvaros.hu/view_hir.php?id=98

Amúgy érdemes a honlapon szétnézni, és alkalom adtán kicsit figyelmesebben ikszelni.

A következő civil megmozdulás részéleteit nem sokára közzéteszem.

(C.U.K.)

Dömper 2008.03.12. 13:44:48

ezek szerint nem lesz holnap semmi... gondolom

nyulata 2008.03.12. 14:25:27

remélem füves kutyafuttató lesz, mert a kavicsos szar
es vhogy monitorozni kene,h szedjek fel a kutyaszart
1 kamera, vagy parkőr (ami a jatszoternek sem lenne rossz) es buntesse a nemszarfelszedoket
kutyas vagyok, de nincs miert aggodnom, ha szarfelszedesrol van szo

alako 2008.03.12. 14:29:54

Lesz parkőr
Már megszavaszták.
Már 10 éve meg lehetett volna oldani ezt az egész kérdést.
Csak hát most ugye van apropó ($).
A népet meg elkábítjuk egy parkkal, meg néhány parkőrrel.

D 2008.03.12. 14:31:59

Píter parkőr :D

the real 2008.03.12. 14:49:15

Ez tetszik. Az egyik "nem ragaszkodik" a sportpályához (ugyan, minek is az?), a másik szerint meg legyen azért egy petanque-pálya, mert az "nagyon kedvelt". És ennyi, el is döntötték.

Oriza 2008.03.12. 15:59:33

the real: nekem is az tetszett, hogy "akkor legyen petang", mert ő olyat már látott! ááááááááááá

AngRy.LittLe.GirL 2008.03.12. 17:45:13

Azt a sok pénzt,amit kifizetnek a semmiért,értelmesebb dolgokra is el lehetne költeni...De ezeknek káposztalé van az agyuk helyén...Mit is várjunk tőlük?!?!?!

papaja 2008.03.12. 19:23:02

Mertu!
Már megint ez a qva politika? Mi a fasz köze van a Kultinak bármiféle irányzathoz, a Tilosnak csak-csak, de a Kultinak? Ha már erőltelni akarjuk, akkor inkább azon a vonalon lenne érdemes elgondolkozni, h egy LIBERÁLIS polgármester miért akarja bezárni ezt a helyet.

StopSzmog 2008.03.12. 22:28:14

"Szűcs Balázs A „kulturteret” nem tartom jónak. A Ferenc téren már megpróbáltuk, nem vált be."

vajh miért nem? talán mert ott sem gondolkodtak el azon, hogy KIKNEK építik?
tipikus példa erre a sport: ne legyen kosárlabdapálya, hanem inkább petanque, mert az kisebb teret foglal. na ja, mert a Rómain is a csóré, csapzott kamaszok gurigatják a golyót szép komótosan és halkan, akiknek amúgy sincs nagyon helyük máshol aktívkodni, de itt majd szép csendben eldiskurálnak, hogy ne zavarják a szálló vendégeit.

A Ferenc téren meg a Bakátson viszont pont tök jó lenne a petanque. meg a sakkasztalok. meg a lengőteke

sotko · http://sotko.freeblog.hu 2008.03.12. 23:28:45

szerintemmeg, elég ha a kulti-eszmény megmarad... pölö csinálhatnánk egy spirituális kultiplex társaságot, zenekarokkal, koncertekkel, bulikkal, minden héten budapest más-más közparkjában... persze területfoglalási engedéllyel... najó a köcsögök biztos jönnének balhézni, de fel kéne fognia végre minden nyugdíjas nagymagyar és nagykeresztény néninek és baromarcú reakciósnak, hogy ez az underground!

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.03.13. 09:21:17

underground... Bakáts Tiborral meg a Napkeltével meg a Megasztárral...az underground halott

salamon 2008.03.13. 14:20:00

aki salamon nevében kommentel, és nem én vagyok, azt kimoderálom. így is tettem

jákob 2008.03.13. 17:38:22

Sotko, nem az az underground, hogy mások életét és nyugalmát zavarjuk vagy idegesítjük őket.
Ha neked ez az underground, akkor a helyed under ground.

Madhatter 2008.03.13. 20:15:58

hihetetlenül vicces eszmefuttatások bontakozznak ki a kulti lebontását tárgyaló blogon. komolyan nem röhögtem ennyit évek óta, mint itt egy-két emberen. Ez a király magyarországban asszem...vki megkérdezi, hogy ki akar ingyen pizzát és erre ezer ember kezd el vallásról, politikáról és megannyi oda nem illő baromságról beszélni. bigup minden ilyen félrebeszélő baromnak, miattatok érdemes olvasni ezt.

Dömper 2008.03.15. 22:18:51

MOST AKKOR ENNYI VOLT? ENNYI? NE MÁR! EZ MARADHAT CSAK ÚGY FÉLBE, LEHET, HOGY LEZÁRTÁK A TERET, LESZAROM AKKOR KIÁLLUNK A KINIZSI KÖZÉPÉRE!!! NEM AKAROM, HOGY ELVEGYÉK TŐLEM AZT A HELYET, AHOL ÉLETEM ELSŐ METAL BULIJAIN VOLTAM! 14 voltam és drogoztam, nem ittam, még egy cigit sem szívtam el és mégis szeretem ezt a helyetm kérem vissza. könny szökik a szemembe, ha arra gondolok, hogy nem mehetek többet kultiba. sok helyen voltam már Pesten, de sehol sem éreztem ugyanazt amit a Kultiban. ne hagyjuk, kérlek benneteket, nekem nincsenek ötleteim, terveim, én csak magamat tudom adni, ha kikellállni én megteszem

ŐrnagyŐrnagy 2008.03.16. 18:20:15

Így van Dömper! Végre akkor nálunk is lesznek szélsőbalos huligánok is, mint Nyugaton. Tegnap kellett volna csinálni, Budaháziék lekötötték a rendőröket, pár biztonsági droid meg nem lehet gond.

alako 2008.03.16. 20:26:05

Figyeljétek az oldalt.
Lesz megmozdulás.
G.

ddd 2008.03.16. 21:40:30

És az milyen, hogy a IX-ben már egy éjjelnappaliban sem lehet 23:00 és 06:00 között alkoholt venni? Szerintetek ennek nincs köze véletlenül ahhoz, hogy a kulti melletti parkban ne legyen több éjszakába nyúló "kultinebontsátokle" megmozdulás.....?

Dömper 2008.03.17. 07:53:53

miért van az, hogy minden írásra érkezik valami áskálódó, rosszindulatú, cinikus megjegyzés??? tényleg mi a halálért nézitek minden percben ezt az oldalt??? egyszerűen nem értem, hogy mi ebben nektek a jó, annyi blog meg fórum van még miért pont itt kel rontanotok a levegőt???

Fallen Angel 2008.03.17. 18:49:40

Egyetértek Dömperrel! Ne csesztessétek a másikat! Mi csak Kultit akarjuk menteni! Akinek nem célja ne legyen itt! Felesleges! Számunkra fontos Kulti és eszünk ágában nincs hagyni hogy bezárják! Remélem a "sorstársaim" is igy gondolják! Őrnagy Őrnagynak pedig üzenném, hogy az underground nem halott, ha már valami van akkor inkább csak alszik és azt várja hogy felkeltsük! De ahhoz mi kellünk!! És mi mit csinálunk ehelyett? Itt tépjük egymást és az ég egy adta világon semmit nem teszünk azért hogy ujra az legyen ami! Na ennyit erről! Az underground igenis él!

Wendrieneraladár 2008.03.17. 19:11:04

Na akklor kutyaszarfelszedés..itt Cúglóban 3 éve könyörgünk egy konténerért, amibe belehelyezhetjük a kutyaxart.. Nemleges válasz,mert az évente 150ezer.. a takarítás évente 5-600 ezer, de le sem szarják. És off vége.. Miért kell lerombolni valamit? Egy helyet ahova az ember elment, jól érezte magát? Volt zene, nehezen elérhető is?cserébe ajánlanak 2-3 olyan épületet, ami eleve lakhatatlan lenne? Ujitsa fel a tulaj,és azt is adják el a feje felől? Mellesleg megjegyezném, az igen jobbraferdűlt idétlen hülyegyerekeknek, annak idején ehhez hasonló helyeken játszhattak csak a szerencsétlen mára nagyrabecsült zenekaraitok, akik ma bátran zsidóznak, meg komcsiznak és libsiznek, nem kis politikai hátszéllel. A Kultinak nem kéne hátszél! Egy fontos dolog! Élni és élni hagyni! a Qwaéletbe már!!!!!!!! Ha nem támogatod, legalább ne öld meg!!!!!

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.03.17. 21:07:23

Fallen Angel Hát él, pl. vidéken szerencsésebb városokban. Meg van Flash is még, hála Istennek. De ha Bakáts féle alakokat bebenged, akkor azzal a pusztulását készíti elő.
Jellemző különben az szdszre, ha üzletről van szó, az elveik mit sem érnek. Demszkynek egy szavába kerülne megmenteni a Kultit.

col 2008.03.17. 22:11:39

Újabb tiltakozás nem lesz valamikor? mennék.

Fallen Angel 2008.03.17. 23:06:05

Őrnagy...annyira nem jó ez így?! Minek a politika?! Semmi értelme...eddig se volt, most sincs! Felesleges a politikára fogni mindent vagy ezzel vagdalkozni....csak szocséplés...

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2008.03.17. 23:08:37

Hmm.... van valami igazság a szavaidban Angel, de mivel a Kulti épülete nem magántulajdon, így bejátszik a politika is sajnos.

Fallen Angel 2008.03.18. 12:28:16

Azt tudom, csak igazából azzal, hogy azt nyomjuk hogy ki mit tehetne és tehet még Kultiért azzal nem mentjük meg, mert senkinek nincsen esze ágában sem bármit is tenni érte! Itt mi vagyunk azok akik meg akarjuk menteni tehát akkor teszünk érte vagy sem!? Ez a nagy kérdés!!!

Dömper 2008.03.18. 19:44:18

lássunk már egy kis mocorgást!!! azóta nem is voltam sehol bulizni, hogy a kulti zárva

ahoysnot 2008.03.20. 08:26:57

Tegyünk érte, de a mai világba senkit se érdekelnek már a tüntetések és egyéb hasonlódolgok, SAJNOS!
süti beállítások módosítása