Hétfő: Tojásleves, Marhapörkölt sztrapacskával
Kedd: Palócleves, Rántott karfiol rizzsel és tartárral
Szerda: Húsleves eperlevél-tésztával, Brassói aprópecsenye
savanyúsággal
Csütörtök: Hagymaleves sajtos krutonnal, Csirkemell óvári módra,
petrezselymes burgonyával
Péntek: Babgulyás, Aranygaluska vaníliasodóval
Menüár: 650 FT
Továbbá a megszokott nem menükkel is várunk mindenkit: tócsni,
szendvicsek, palacsinta, és így tovább.
Heti menü
2008.02.04. 10:50 salamon
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://dozerfesztival.blog.hu/api/trackback/id/tr80324265
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
